Forestillinger i dag og i morra kl 17. Sjekk programmet - det er også åpent lysthus og gruvevandring! WWW.JERNVERKET.INFO

Forestillinger i dag og i morra kl 17. Sjekk programmet - det er også åpent lysthus og gruvevandring! WWW.JERNVERKET.INFO

Oppdatering - Konkurranse våren 2022!

Perlestrikkeriet passerte 30.000 visninger 28.mai! Navnene til de 7  deltakerne ble notert på hver sin lapp og tilfeldig nummerert. Deretter ble det trukket ut en vinner av en tilfeldig på fb som skulle kommentere et nr mellom 1-7. Vinneren ble Anne Berit S Rundhaugen- GRATULERER!

Hei! Nå er det snart så Perlestrikkeriet runder 30.000 sidevisninger siden oppstarten høsten 2015, så her kommer en ny sidevisningskonkurranse!

Ved runding av 30.000 sidevisninger vil jeg trekke en vinner blant de som deltar. Gevinsten blir noe hjemmelaget fra Perlestrikkeriet til ca verdi 150,-/200,- og gevinsten tilpasses vinneren :) 

Skriv kommentar på bildet her inne på perlestrikkeriet eller send meg melding i messenger/ev kommenter på innlegget på min facebookside som hører til denne konkurransen om du ønsker å delta!

 

Lykke til ☆

Aktivitetstips!

En av kortreistferieturene for sommeren 2021 vart Prøysenhuset kulturhus på Rudshøgda, og det kan absolutt anbefales videre! Det er program på helg gjennom hele året, men med litt ekstra på sommeren og mot jul. Aktivitetene i og rundt Prøysenhuset passer for alle, gamle som unge - og småunger. Det er tilpasset med HC-parkering, og det aller meste er tilgjengelig for alle både med funksjonsfrisk kropp og for de med nedsatt funksjonsevne.

Trengs litt manøvrering inne på sida, men det er god informasjon om aktiviteter og program på nettsida dems:

http://www.proysenhuset.no/

Skriv ut, og fyll ut,  tegn og fargelegg. God 1.maihelg!

Skriv ut, og fyll ut, tegn og fargelegg. God 1.maihelg!

Vinneren av sidevisningsmarkeringskonkurransen våren 2019 er trukket, og vinneren av gavekortet ble Gun Ellen M Stranden. Gratulerer!

Vinneren av sidevisningsmarkeringskonkurransen våren 2019 er trukket, og vinneren av gavekortet ble Gun Ellen M Stranden. Gratulerer!

Vinneren av konkurransen er trukket!

Vinneren av sidevisningskonkurransen er trukket, og vinneren ble Lisbet Stranden! Gratulerer! Håper gevinsten faller i smak! 🙃

Markering av 5000 sidevisninger!

Hei! 

Perlestrikkeriet runder snart 5000 sidevisninger, og i den anledning blir det en "konkurranse" eller en "give-away" som det så populært blir kalt!


Hvis du vil være med:
Alle som trykker "liker" eller kommenterer på originalinnlegget mitt på facebook er med i trekningen av en overraskelse fra Perlestrikkeriet. 
Trekningen vil bli utført når Perlestrikkeriet har passert 5050 sidevisninger! 

Mvh. Synnøve.

 

 

 

 

Trekning utført!

For en ukes tid siden åpnet jeg en konkurranse/loddtrekning som ble annonsert til å trekkes ca kl 12 i dag. På en uke har det meldt seg 12 deltakere. Disse fikk navnet sitt på hver sin lapp, lappene ble lagt i en bolle, og en vinner ble trukket (uten at jeg så på lappene - såklart!). 

GRATULERER: TURID E. HAUGEN! Forundringspakken kan hentes på Fløygir lørdag 2.desember, eller søndag 3. desember 2017

Månedens

Månedens "aktivitet" er at jeg oppfordrer til å støtte Rosa-sløyfeaksjonen.


(ukjent tegner)


(ukjent tegner)

Nyeste kommentarer

10.02 | 01:26

I dag, 9.februar, ble 2 av de 3 siste savnede omkomne fra raset i Gjerdrum funnet ♡

12.01 | 20:24

Oppdatering Gjerdrum: 10 omkommet (+1 ufødt baby) 7 av dem er funnet (inkludert den høygravide).

15.01 | 22:34

Denne vesten ble gitt som en del av en dåpsgave til en nabogromgutt

Del denne siden